BLERINA KAMBO

Doctor Of Medicine
CURRICULUMCONTACT

video gallery

Semundja e Keratokonusit ,diagnostikimi dhe trajtimi permes Cross linking – KXL

Keratoconus -Cross-linking -KXL -AVEDRO

Blerina Kambo, e ftuar në “One Morning”

EMISIONI MIRESEVJEN DT ”5 PRILL 2016” – Dr. Blerina Kambo

3D Macular CNV

3D Macular CNV

Intravitreal anti VEGF injection

Pterygium Excision Conjunctival Autograft