OCT – Skaner i Retines

Ekzaminim i detajuar i retines dhe i nervit optic. Permes serise se skaneve ( fotografive te hollesishme dhe te njepasnjeshme te shtresave retinale ) ne kohe reale eshte e mundur qe demtimet e retines dhe te nervit te diagnostikohen ne faza fillestare.

  

Retina Normale
Demtim i retines nga diabeti