Angiografia

Angiografia me fluoresceine eshte ekzaminim invaziv qe realizohet permes kontrastimit te vazave te syrit dhe njekohesisht fotografimit permes funduskameres te qarkullimit te ketij kontrasti ne sy. I nevojshem ne diagnostikimin e patologjive si: retinopatia diabetike, degjenerimi macular, trombozat e venave te syrit.