Për një shikim
më të mirë

SEMUNDJET E SYRIT

Njihuni me semundjet me te shpeshta te syrit dhe kontaktoni Dr Kambo ne kohe per te marre zgjidhjen e duhur per shikimin tuaj.

EKZAMINIMET

Tekonologjia dhe aparaturat moderne mundesojne saktesi te larte ne diagnostikim dhe trajtim.

OPERACIONET E SYRIT

Kirurgjia ditore , minimalisht invasive eshte standart i arte ne trajtimin e patologjive te syrit.

ANETARE E :

FOTO GALERIA

Emisioni Miresevjen DT ”5 Prill 2016”
Dr. Blerina Kambo